ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Αρκετά από τα προιόντα μας είναι ετοιμοπαράδοτα, αλλά και για όσα δεν είναι, ο συνήθης χρόνος παραλαβής από τις κεντρικές αντιπροσωπείες είναι πολύ μικρός.

Οπότε ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας δεν ξεπερνάει τις δέκα (10) εργάσιμες ημέρες.

Πολλά φυτά είναι άμεσα όλες τις εποχές του χρόνου. Άλλα όπως τα εποχικά ανθόφυτα είναι διαθέσιμα ανά εποχή.

Για τον έλεγχο της διαθεσιμότητας , αλλά και για οποιοδήποτε άλλο φυτό δεν βρίσκεται εντός του ηλεκτρονικού καταστήματος, μην διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ο καινούριος σας κήπος αρχίζει να δημιουργείται στη φαντασία σας. Ελάτε στο χώρο μας, μοιραστείτε μαζί μας τα όνειρα και τις σκέψεις σας για το πώς θα θέλατε να μοιάζει και εμείς θα σας βοηθήσουμε, να βρούμε μαζί τον τρόπο για να πραγματοποιηθεί. Μαζί θα συζητήσουμε τις ανάγκες, τις προτιμήσεις, τους προβληματισμούς σας και θα σας προτείνουμε τις βέλτιστες λύσεις.

Μπορούμε να βοηθήσουμε στα φυτοπαθολογικά προβλήματα των φυτών σας. Φέρτε μας ένα φρέσκο, ζωντανό δείγμα από το προβληματικό σημείο του φυτού σας (πχ 2-3 φύλλα, ένα κλαδάκι με φύλλα κτλ), ώστε να μπορέσουμε να το εξετάσουμε για να συστήσουμε τον καταλληλότερο τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματος, είτε με χημικές, είτε με βιολογικές, είτε με συνδυασμό μεθόδων.