Την παραγγελίας σας, μπορείτε να την παραλάβετε με τους εξής τρόπους:

 

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Μπορείτε να ολοκληρώστε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και στην συνέχεια εφόσον ενημερωθείτε για την διαθεσιμότητα των προϊόντων που επιλέξατε να έρθετε από το κατάστημα μας οπότε επιθυμείτε, στην διεύθυνση Ακρωτήρι Μυτιλήνης, Τ.Κ.81100, Λέσβος.

 Στην περίπτωση αυτή όπως αντιλαμβάνεστε δεν χρεώνεστε έξοδα αποστολής.

 

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΕ COURIER

Μπορείτε να ολοκληρώστε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και στην συνέχεια θα σας παραδοθούν με ιδιωτική εταιρεία ταχυμεταφορών.

 

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

Στην περίπτωση που τα προϊόντα της παραγγελία σας είναι ογκώδης ή  πολύ βαριά (πάνω από 15 κιλά) τότε η παραγγελία σας θα σταλεί με κάποιο από τα συνεργαζόμενα πρακτορείο μεταφορών της εταιρείας μας, που όμως θα διαθέτει την κοντινότερη έδρα σε εσάς.

Η παραλαβή στην συνέχεια θα πρέπει να γίνει από εσάς από την τοπική έδρα του πρακτορείου.

Επίσης μπορείτε στην περίπτωση αυτού του τρόπου αποστολής, να μας υποδείξετε εσείς με όποιο πρακτορεία μεταφορών επιθυμείτε την αποστολή – παραλαβή της παραγγελίας σας.

 

 Για παραγγελίες έως 15 κιλά η παραγγελία αποστέλλεται με εταιρεία ταχυμεταφορών μέχρι την διεύθυνση σας, ενώ πάνω από 15 κιλά ή σε περίπτωση μεγάλου όγκου η παραγγελία αποστέλλετε με Πρακτορείο Μεταφορών στην κοντινότερη σε εσάς έδρα της.

Σας ευχαριστούμε!

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Το κατάστημα μας λειτουργεί από:

Δευτέρα έως Σάββατο 08:00 – 19:00

Κυριακή 10:00 – 14:00

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 22 510 27 990